Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi Öğrencilere Bilgilendirme Toplantıları Düzenledi

03.03.2016
Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi, öğrencilere 15-19 Şubat 2016 tarihleri arasında Erasmus+ Programı bilgilendirme ve tanıtım toplantıları düzenledi.

Üniversitemizin Fakülteleri ve Yüksekokullarında gerçekleşen toplantılarda Dış İlişkiler Ofisinden Uzman Zeynep Çetin, Şube Müdürü Funda Başaran ve Okutman Emre Dinçer öğrencilere eğitim verdi.

Toplantılarda Yükseköğretim öğrencileri için Erasmus Yükseköğretim (KA103) programının içeriği, başvuru koşulları, başvuru dönemleri, başvuruda dikkat edilmesi gereken hususlar ve programın detayları anlatıldı.

Erasmus programının içeriği anlatıldıktan sonra öğrencilerin merak ettikleri konular hakkındaki sorular cevaplandı. Programa başvurmanın önemli bir deneyim olduğunu belirten Çetin, yeni mezun öğrenciler için staj imkânı olduğunu belirterek; lisans, yüksek lisans ve doktora yaparken de Erasmus kapsamında yurt dışına gitmenin mümkün olduğunu dile getirdi.