Üniversitemiz Devlet Konservatuvarından Bir Uluslararası Ödül Daha

16.05.2023
Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı uluslararası ödüllerine bir yenisini daha ekledi. İtalya'da düzenlenen ve online olarak gerçekleştirilen Uluslararası Orbetello Piyano Müzik Yarışması'nda Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Irmak Elif Koçak, üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, yarışmalarda kazandığı başarılı derecelerle Devlet Konservatuvarımızın Üniversitemizi ve Aydın’ı gururlandırdığını ifade ederek, Öğrencimiz Irmak Elif Koçak’ı ve konservatuvarımızın başarılı öğretim elemanlarını tebrik etti.

Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Mustafa Oner Uzun, öğrencimiz Irmak Elif Koçak  ve öğretmeni Öğr. Gör. Elif Yazgın'ı  başarısından   dolayı kutlayıp, Devlet Konservatuvarının her türlü kaynağı etkili ve verimli bir şekilde kullanarak Üniversitemizi uluslararası platformda başarıyla temsil etmeye devam edeceğini ifade etti.