Üniversitemiz Deprem Bölgesine Destek Sağlamaya Devam Ediyor

24.02.2023
Üniversitemiz Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu ve PDR Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Kuzucu, Kızılay’ın davetlisi olarak deprem bölgesini ziyaret etti.

Doç. Dr. Şakiroğlu ve Prof. Dr. Kuzucu,  Hatay, Adana ve Osmaniye'de psikososyal destek ekipleri ile bir araya gelip sohbet etkinlikleri düzenledi. Öğretim üyelerimiz ve Kızılay yetkilileri, depremzede vatandaşlarımızın uzun süreli travma etkilerini azaltmak için psikososyal destek vermek adına ortak çalışmalar için görüşmeler gerçekleştirdi.

ADÜ ailesi olarak deprem bölgesinde yaraları sarmak için seferber olmaya devam ettiklerini belirten  Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu, deprem sonrası afet bölgesini ziyaret ederek halka psikososyal destek sağladı.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki yıkıcı depremlerden sonra, çadır kentte yaşayan vatandaşlarımıza, Üniversitemiz ve Kızılay iş birliği ile psikososyal destek sağlanmaya devam ediyor.