Üniversitemiz Davutlar MYO, Kuşadası Charisma De Luxe Hotel’i Ziyaret Etti

31.05.2023
Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Pınar Altıok Gürel, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Ahu Sezgin ve Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz tarafından 30 Mayıs 2023 tarihinde, turizm ve otelcilik alanında Kuşadası’nın önde gelen kuruluşlarından olan Charisma De Luxe Hotel’e ziyaret gerçekleştirildi.

Kuşadası Charisma De Luxe Hotel Genel Müdürü Serdar Köroğlu ve İnsan Kaynakları Müdürü Gülseren Keser’in ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede; Üniversite-sektör işbirliği çerçevesinde bugün ve gelecek odaklı projeler üzerinde değerlendirmeler yapılarak öğrencilerin staj olanakları, turizm sektöründeki yenilikler, Davutlar MYO’nun turizm sektörüne kazandırmakta olduğu değerler ve bu çerçevede birlikte oluşturulabilecek etkinlikler hakkında görüşler bildirilerek Üniversitemiz ve Charisma De Luxe Hotel iş birliğini geliştirme konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.