Üniversitemiz Çevrimiçi Ara Sınavları Başarı ile Tamamlandı

14.12.2020
Uzaktan Eğitim Merkezi (ADÜZEM) alt yapısı ile evdekal.adu.edu.tr adresi üzerinden derslerine devam eden Üniversitemiz, 2020-2021 Güz Dönemi çevrimiçi ara sınavlarını başarı ile tamamladı.

2.381 Çevrimiçi Sınav Gerçekleştirdik

Üniversitemiz kapsamında önlisans, lisans ve lisansüstü olmak üzere her seviyede uzaktan eğitim sisteminin kullanıldığını belirten Prof. Dr. Cumali Öksüz, güz dönemi çevrimiçi ara sınavları hakkında bilgi verdi. Üniversitemizde 2.381 çevrimiçi sınav gerçekleştiğini aktaran Prof. Dr. Cumali Öksüz, “Üniversitemiz 2020-2021 Güz Dönemi çevrimiçi ara sınavlarında çok başarılı sonuçlar elde etti. 1.711 ders sayısı, %90.92 katılım oranıyla sınavlarımızı gerçekleştirdik. Aktif öğrenci sayısı 42.614, akademik personel sayısı ise 1.540. 482 program, 4.683 ders, 45 birim, 9.081 ders şubesi ile sınavlarımızı gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz.” dedi.

Öğretim Görevlilerimiz ve Öğrencilerimizin Uzaktan Eğitime Entegrasyonu Tam

ADÜZEM Uzaktan Eğitim Portalının öğretim görevlilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından verimli bir şekilde kullanıldığını belirten Prof. Dr. Cumali Öksüz, 2020-2021 Güz Dönemi ödev istatistiklerini paylaşarak 3.602 ödev verildiğini, ders sayısının ise 2.473 olduğunu belirtti. Ödevlerin %70,09 oranı ile tesliminin tamamlandığını belirten Prof. Dr. Cumali Öksüz, “Öğretim görevlilerimiz ve öğrencilerimiz ADÜZEM Uzaktan Eğitim Portalını çok kısa sürede verimli bir şekilde kullanmaya başladı. Sisteme entegrasyonları tam olan öğrencilerimiz eğitimlerine aktif bir şekilde devam ediyor. ” dedi

Önceliğimiz Öğrencilerimizin Nitelikli Eğitim Almaları

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz, “ADÜZEM Uzaktan Eğitim Portalı ile Üniversitemiz derslerini aksatmadan, uzaktan eğitim gereksinimlerini nitelikli bir şekilde çözerek gerçekleştiriyor.  Üniversitemiz sağlam alt yapısı, kullanıcı dostu portalı, kullanıcılara sağladığı canlı ve mesaj desteği ile öğrencilerimizin nitelikli eğitim alma fırsatlarını önceleyerek, öğretim elemanlarımızın öğrencilerimizle eğitimsel buluşmalarını sekteye uğratmadan eğitim ve öğretimine devam etmektedir.” sözleri ile açıklamalarına son verdi.