Üniversitemiz Buharkent Meslek Yüksekokulu Küçük Öğrencilere Eğitim Düzenledi

23.03.2016
Üniversitemiz Buharkent Meslek Yüksekokulu tarafından ilçedeki 4. 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik eğitim 17 Mart 2016 tarihinde düzenlendi.

Açılış konuşmasında gelecek nesillere oldukça önem verdiklerini ve bundan dolayı sürekli çalışmalar içerisinde olduklarını belirten Buharkent Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mesut Kırmacı, “İlkokul eğitim sürecinin temelidir. Bu temel ne kadar sağlam olursa öğrencinin ileri ki eğitim süreçleri de o oranda başarılı olacaktır. Çocuklarımızın ileride kendi ayakları üzerinde durabilmeleri, kendi fikirlerini üretebilmeleri ve karar verebilmeleri için elimizden gelen her türlü desteği vermemiz gerekir” dedi.

Eğitim programında, Biyoloji Topluluğu öğrencileri İlayda Açık, Gülşah İnalcık, Nebahat Güler ve Adile Bengi, öğrencilere “Mikroorganizmalar, Fosiller, Dinozorlar ve İlginç Bitkiler” konularını anlattı.

Eğlenceli ve bilgilendirici şekilde gerçekleşen eğitim, hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile son buldu.