Üniversitemiz Buharkent Meslek Yüksek Okulu’na İşadamı Zorlu'dan Destek Sözü

23.12.2015
Üniversitemiz Buharkent Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mesut KIRMACI 21 Aralık 2015 tarihinde İstanbul’da Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif ZORLU ile bir ziyaret gerçekleştirdi

Görüşmeye Buharkent Kaymakamı Cemil ÖZTÜRK, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet EROL, Buharkent Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mesut KIRMACI katıldı.

Gerçekleştirilen ziyarette, Ahmet Nazif ZORLU, Meslek Yüksekokulumuzun kütüphane, konferans salonu ve laboratuvar kısımlarının yapılması konusunda destek olacaklarını ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirtti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Doç. Dr. Mesut KIRMACI Üniversitemize verdiği destekten dolayı Ahmet Nazif ZORLU’ya teşekkür etti.