Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Bozdoğan Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Heyecanı

16.05.2018
Üniversitemiz Bozdoğan Meslek Yüksekokulu (MYO) 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 10 Mayıs 2018 tarihinde Rasim Menteşe Vakfı Konukevi’nin bahçesinde düzenlendi.

Törene, Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, Bozdoğan MYO Müdürü Doç. Dr. Nuran Aysul, Bozdoğan İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Fatih Uludağ, Üniversitemiz öğretim üyeleri, akademisyenler, ilçe protokolü, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Bozdoğan MYO Müdürü Doç. Dr. Nuran Aysul, “Bizler öğrencilerimizi eğitim-öğretim dönemleri boyunca sadece akademik bilgi noktasında yetiştirmeyi değil, bununla beraber kendisine ve karşısındakine saygısı gelişmiş bireyler olarak yetiştirmeyi de hedefledik. Temennimiz mezunlarımızın sadece bir mesleğe yerleşmesi değil aynı zamanda o mesleği layığıyla yapma yetisine de sahip bireyler olarak gerçek dünyaya açılmalarıdır.” dedi. Doç. Dr. Aysul konuşmasında, mezun öğrencilerin bilginin eskime hızının çok yüksek, yenilenme hızının ise daha yüksek olduğu dijital bir dünyada, dişli rakiplerle karşılaşacaklarını vurgulayarak “Bu sizi zorlu bir yarışın beklediği anlamına geliyor, ama biz bu yarışta size yardımcı olacak gerekli temel teçhizatları sağladık; bundan sonra sizler elinizdekilerle yetinmeyip birikimli bir şekilde sahip olduğunuz bilgiyi deneyime çevireceksiniz. Unutmayın ki önemli olan sadece sorulan sorulara doğru cevap verebilmek değildir, önemli olan anlamlı sorular sorabilmek, anlamlı cevaplar verebilmektir.” ifadesini kullandı.

Törende yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere teşekkür plaketleri ve mezuniyet belgeleri verilerek kep atma töreni ile mezuniyet töreni sona erdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN