ÜNİVERSİTEMİZ BİSİKLET TOPLULUĞU REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

04.01.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN Üniversitemiz Bisiklet Topluluğu temsilcilerini 29 Aralık 2015 tarihinde makamında ağırladı.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa ASLAN’ın yanı sıra Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Bisiklet Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Hulki BAŞALOĞLU, Bisiklet Topluğu Başkanı Hilal YAŞAR ve topluluk üyeleri de yer aldı.

Bisiklet Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Hulki BAŞALOĞLU, topluluk hakkında bilgi verirken Üniversitemizdeki gelişmeler ve yeniliklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’a teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN,  sporun ve sporcunun yanında olduklarını vurgularken,  ‘’Öğrencilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu sebeple öğrencilerimizin yapacağı her türlü olumlu çalışmaya destek veriyoruz ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz.’’ diyerek çalışmalarından dolayı topluluk üyelerine teşekkür etti.