Üniversitemiz Birimlerinde Bilişim Alt Yapısı Geliştiriliyor

16.12.2016
Üniversitemizde verilen hizmetlerin daha kaliteli, hızlı ve yüksek performanslı hale gelmesi amacıyla gerçekleştirilen bilişim alt yapısı çalışmaları geliştirilmeye devam ediyor.

2015 yılında on iki Okulumuzun teknik altyapı donanımlarını tamamlayan Üniversitemiz, 2016 yılında altı Okulumuzda daha teknik altyapı donanımlarını geliştirerek, iki yılda toplam on sekiz okulumuzda; 728 bilgisayar, 18 sunucu, 25 switchten oluşan komple merkezi yönetilebilen sistemler kurdu. Üniversitemiz bütçesinden önemli bir pay ayrılan bu altyapı çalışmalarıyla, Üniversitemiz bilişim altyapısı, daha kaliteli hizmetler verir hale geldi.

Ayrıca geçtiğimiz yıldan bu yana Merkez Kampüste 132, İlçelerdeki okullarımızda 158 Wireless erişim cihazı ile Eduroam hizmeti  verilerek kablosuz ağlarla Aydın’ın her yerinden internet erişimi sağlandı.