Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Mezuniyeti Törenle Kutlandı

06.06.2017
Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2016-2017 Mezuniyet Töreni, 2 Haziran 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Düzenlenen törene, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Güreş, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Güreş, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nun bugün Türkiye’de en çok tercih edilen ilk beş okul arasında olduğuna dikkat çekerek “Mezun öğrencilerimizin eğitimlerine katkı veren hocalarımızı kutluyor, öğrencilerime hayat yolunda başarılar diliyorum.” dedi. Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nun her alanda gelişmeye devam ettiğini belirten Yrd. Doç. Dr. Güreş,  Okulun gerçek anlamda bir yüksekokul, bir fakülte kimliğine kavuşmasında büyük katkısı bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a teşekkür etti.

Okul Birincisi Elif İlkim Keser ise “Bana bu disiplini veren, spor aşkını hayat felsefesi haline getirmemde yardımcı olan, spora adım atmamda öncü olan  tüm hocalarıma, antrenörlerime, bu süreçte maddi ve manevi olarak desteğini hiçbir zaman esirgemeyen aileme teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından okul birincisi Elif İlkim Keser’e plaketi Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer tarafından verilirken, okul ikincisi Gülcan Şen, okul üçüncüsü Seçil Çeçen ve Onur Güzelyurt’a ise plaketleri Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Güreş tarafından verildi. Tören, bölüm ve program bazında dereceye giren öğrencilerin belgelerinin verilmesinin ardından sona erdi. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN