Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Basketbol Takımlarından Çifte Şampiyonluk

11.04.2017
Üniversitemiz kadın ve erkek basketbol takımları Kuşadası’nda düzenlenen müsabakalarda şampiyon olarak Üniversitemize çifte şampiyonluk sevinci yaşattı. Şampiyonluk sonrası erkek basketbol takımı, 10 Nisan 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Öğretim Üyesi ve Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Reşat Kartal, Antrenör Yrd. Doç. Dr. Çağatay Dereceli, Okt. Hüseyin Büyükçoban ve erkek basketbol takımı oyuncuları katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Cavit Bircan, öğrencilerimize Üniversitemize yaşattıkları gururdan dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Kuşadası’nda  2-7 Nisan tarihleri arasında düzenlenen turnuvada 7 takım arasından namağlup bir şekilde şampiyon olan erkek basketbol takımımız önümüzdeki süreçte Süper Lige çıkma mücadelesi verecek.  Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Antrenör Yrd. Doç. Dr. Çağatay Dereceli, oynadıkları maçları fark atarak kazandıklarını dile getirerek müsabakalarda Üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Dereceli,  “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın vermiş olduğu destekleri boşa çıkarmadık dolayısıyla bu kupayı da kendisine armağan ediyoruz.  Bundan sonraki süreçte Süper Lige yükselme maçları var. 18 - 23 Nisan tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenecek maçlarda,  8 takım içerisinde ilk 3 e girersek Süper Lige yükseleceğiz.” diye konuştu.

Öte yandan bayanlar basketbol takımı 2. Ligde şampiyon olarak 1.lige çıkmayı başardı.  Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN