Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Bahar Şenlikleri Doludizgin Devam Ediyor

03.05.2019
Üniversitemizde doludizgin devam eden Bahar Şenlikleri, Ritim Aydın Vurmalı Çalgılar Topluluğu tarafından 2 Mayıs 2019 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda verilen konserle devam etti.

Şefliğini Kültür Bakanlığı İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Sanatçısı Kamil Kaya’nın yaptığı Topluluk konserine, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Merkez Valisi Hakan Yusuf Güner, Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay, Genel Sekreter Baki Aslantaş ve Rektör Danışmanı Hüseyin Turgut, akademik ve idari personel ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Her yaştan ve farklı meslek gruplarından üyesi bulunan topluluğun ilk konserinde genç yetenekler de hünerlerini gösterdi. Verilen ilk konserde Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesinden 4 öğrencinin klarnet icrasına vurmalı çalgıları ile eşlik eden topluluk, seyircilerden tam not aldı.

Konserde topluluk tarafından çalınan Kadıoğlu Zeybeğini oynayan Evrim Çetin ise figürleriyle ortama farklı bir renk katarak izleyicileri büyüledi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN