Üniversitemiz Aydın Sağlık Yüksekokulu Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

04.02.2016
Üniversitemiz Aydın Sağlık Yüksekokulu 2015-2016 Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı 2 Şubat 2016 tarihinde Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai TUNCA, Prof. Dr. Törün ÖZER, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa ASLAN, Aydın Sağlık Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Ferda AKAR ve Yüksekokul personellerinin katıldığı toplantıda güz yarıyılı değerlendirilerek, yüksekokulun ihtiyaç ve projeleri hakkında bilgi verildi.

Rektör Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Üniversitemizde gerçekleştirilen akademik, idari ve fiziki yeniliklerden bahsederek, yüksekokulun talepleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantı akademik personelin görüşlerini aktarmasıyla sona erdi.