Üniversitemiz Anaokulu Öğrencileri, Veteriner Fakültesini ve ADÜ Gastronomi Festivali’ni Ziyaret Etti

13.05.2024
Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri, yerinde gözlemleyerek öğrenmek amacıyla Üniversitemiz Veteriner Fakültesini ziyaret etti.

Veteriner Fakültesi Araş. Gör. Yiğit Seferberoğlu’nun rehberlik ettiği öğrencilere; Binicilik Topluluğu ve Kanat-Ger Topluluğu hakkında bilgi verilerek At Çiftliği ve kampüs alanı gezdirildi.  Öğrencilerin eğlenerek öğrendikleri gezi, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

27. ADÜFEST Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda düzenlenen “ADÜ Gastonomi Festivali”ne de katılan Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri; çeşitli etkinliklerin yer aldığı tanıtım stantlarını gezerek kültürel zenginlikleri de deneyimleme şansını yakaladı.