Üniversitemiz, 8. AKADEMEK Öğrenci Kurultayı’nda Temsil Edildi

22.05.2024
Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Ereğli/Zonguldak'ta gerçekleştirilen, Türk-Metal Sendikası ile Bursa Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü iş birliğinde "Söz Çalışma Ekonomisi Öğrencilerinde" temasıyla düzenlenen “AKAD'EMEK Öğrenci Kurultayı”na katıldı.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen ve farklı üniversitelerden Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencilerinin buluştuğu kurultayda, Üniversitemiz, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencisi İrem Yağmur Kar  "Bir Sosyal Sorun Alanı Olarak NEET Gençlik" başlıklı sözlü bildirisini gerçekleştirdi.