Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz, 5. Uluslararası Gastro Afyon Lezzet ve Turizm Festivalinde Yerini Aldı

04.10.2023
Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık Programı öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin ve Öğr. Gör. Dr. Ahu Sezgin, Üniversitemizi temsilen 28 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen ‘5. Uluslararası Gastro Afyon Lezzet ve Turizm Festivali’ne katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen festivale, öğretim elemanlarının tamamı yenilebilir şekilde hazırladıkları ve Afyonkarahisar haşhaşlarından yapılan tablolar damga vurdu.

Festival açılış programında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a hediye edilen ve Üniversitemiz öğretim elemanları tarafından hazırlanan “Milli Mücadelenin 100. Yılı” tablosu büyük beğeni topladı. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e ise tabloları gala gecesinde takdim edildi.

Etkinlik kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan “Sıfır Atık” projesi kapsamında özel bir workshop gerçekleştirdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN