Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz 3 Tır İnsani Yardım Malzemesini Halep’e Dualarla Uğurladı

08.01.2017
Akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz tarafından toplanan 3 tır insani yardım malzemesi 8 Ocak 2017 Pazar günü Rektörlük önünden dualarla Halep’e yola çıktı.

Üniversitemiz ve sivil toplum kuruluşlarının gerçekleştirdiği yardımda 1 tır un, 1 tır yakacak ve 1 tır da bebek maması ve bebek bezi başta olmak üzere insani yardım malzemesi Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile Aydın’da bulunan basın temsilcileri ve Aydın’daki sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de katıldığı törenle Halep’e uğurlandı.

Kardeşlerimize yardım elimizi uzatıyoruz

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan açıklamasında, yapılan yardımın tarihsel bir sorumluluk olduğunu belirterek, “Halep’e kuşatma başladığında gerek bir müslüman gerekse bir insan olarak bizleri derinden üzdü. Bugün, kardeşlerimize yardım elimizi uzatıyoruz. İnşallah devamı gelecektir.  Rabbim kardeşlerimizin yanında olsun, onları feraha kavuştursun inşallah.  Buna vesile Akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN