Üniversitemiz ‘2020 Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı’na Katıldı

23.07.2020
Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 20-22 Temmuz 2020 tarihleri arasında “https://www.virtualfair-yok.gov.tr/“ adlı internet sitesi üzerinden ilkini düzenlediği, Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020’ye katıldı.

YÖK’ün, koronavirüs salgınının yükseköğretim kurumları üzerindeki etkisini azaltmak ve bu süreçte Türk üniversitelerini uluslararası alanda, dijital ortamda da tanıtmak amacıyla düzenlediği fuarda,  ülke genelinde devlet ve vakıf olmak üzere birçok üniversite yer aldı.

Çevrim İçi Olarak Üniversitemizin Eğitim-Öğretim Olanakları Tanıtıldı

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü personelleri, Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı’nda öğrencilere çevrim içi olarak Üniversitemizin eğitim-öğretim olanakları hakkında bilgi verdi.

Ulusal ve uluslararası alanda öğrencilere ulaşan Fuarda,  Üniversitemiz standı çok sayıda öğrenci tarafından ziyaret edildi.