Üniversitemiz 2015 yılı okul sekreterleri değerlendirme toplantısı yapıldı

02.12.2015
Üniversitemiz 2015 yılı okul sekreterleri değerlendirme toplantısı 1 Aralık 2015 tarihinde ADÜ Merkez Kafeteryada yemekli toplantıyla gerçekleşti.

Samimi bir havada gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Uzm. Mustafa Aslan, Genel Sekreter Yardımcısı Göksel Baran, daire başkanları, okul sekreterleri ve bazı şube müdürleri katıldı. Sorunların dile getirildiği bu tür toplantıların önemli olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, birimler arasındaki iletişimin önemine dikkat çekerek; okul sekreterlerinden, öğrencilerin sorunlarının kısa sürede çözülmesi için ellerinden gelen bütün çabayı göstermelerini ve öğrenci odaklı çalışmalarını istedi. Genel sekreter V. Mustafa Aslan ise okul sekreterlerinin sorun ve deneyimlerini paylaştığı bu toplantıların düzenli olarak her ay yapılacağını vurguladı.