Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz 2015 Yılı Akademik ve İdari Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

31.12.2015
Üniversitemiz 2015 Yılı Akademik ve İdari Değerlendirme Toplantısı 30 Aralık 2015 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti. 14 Fakülte, 3 Enstitü, 5 Yüksekokul, 18 Meslek Yüksekokulunun sunum yaptığı değerlendirme toplantısı yaklaşık 9 saat sürdü.

Toplantıda Fakülte Dekanları, Enstitü, Meslek Yüksekokulu ve Uygulama Araştırma Merkezi Müdürleri, Daire Başkanlıkları ile Üniversitemiz Hastanesi 1 yıllık faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Programda ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’ın göreve gelişinden bu yana gerçekleşen proje ve yatırımları içeren kısa film izlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai TUNCA, Prof. Dr. Törün ÖZER, Prof. Dr. Mustafa Ali SARILI, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa ASLAN ve birim temsilcileri katıldı.

Sunumların ardından toplantının kapanış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN göreve geldikleri bir yıllık dönemde önemli bir ekip oluşturduklarını ifade ederek çalışmalarını Rektör-Müdür ilişkisinden çıkartıp, kardeş ilişkisi içerisinde gerçekleştirdiklerini söyledi. Adnan Menderes Üniversitesini Türkiye’nin sayılı üniversiteleri arasında görmek için var güçleriyle çalıştıklarını vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, bir yıllık süre zarfında Üniversitemizin akademik ve idari yöneticilerinin gösterdikleri özveriden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Toplantının ardından 2015 Yılı Akademik ve İdari Değerlendirme Toplantısına katılanları Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, ADÜ Restoran’da akşam yemeğinde ağırladı.

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN