Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz, 2. İstanbul İnsan Kaynakları Forumunda Temsil Edildi

19.12.2023
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından bu yıl ikincisini gerçekleşen İstanbul İnsan Kaynakları Forumu (İstanbul HR Forum), 15 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İnsan kaynakları profesyonellerinin tecrübe ve bilgi paylaşımı için “Toplum 5.0” teması ile bir araya gelinen foruma, Üniversitemizi temsilen Kariyer Merkezi Yetkilisi Sosyolog Selda Aksoy Yetkin katıldı.

26 ülkeden 3.000'den fazla profesyonelin katılımı ve “Yeni Yüzyılın Yetenek Üssü” mottosu ile düzenlenen İstanbul İnsan Kaynakları Forumu’nun açılış konuşması,  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay tarafından gerçekleştirildi.

Uluslararası düzeyde tecrübe ve bilgi paylaşımı yapılan İstanbul HR Forum’da; kamu kurumlarının, özel sektör kuruluşlarının, yerel yönetimlerin ve akademi camiasının insan kaynakları profesyonelleri ve uluslararası çatı kuruluşlarının temsilcileri bir araya gelerek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu. Ayrıca forumda katılımcılar, farklı insan kaynakları uygulamalarına ilişkin alanında yetkin profesyonellerin sunumlarına, eş zamanlı panellere, başarısı kanıtlanmış iyi uygulamaların paylaşılacağı oturumlara ve alan-spesifik çalıştaylarına katılma olanağı buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN