Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz “International Dent Care” Diş Polikliniğimiz Haber Türk’e kapılarını açtı

17.08.2018
Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi tarafından hazırlanan, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenen Tatil ve Sağlık Turizmi için Kuşadası’nda açılan ‘ Uluslararası Diş Sağlığı Merkezi “ International Dent Care (IDC) ” bugüne kadar 10 farklı ülkeden turisti tedavi etti.

Kapılarını Haber Türk Televizyonlarına açan sağlık merkezinde  konuşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Törün Özer “Kuşadası’ndaki turizmi 12 aya yaymak istiyoruz, bir implant hastası yaklaşık bir yıllık tedavi sürecinden geçiyor, biz kaliteli bir hizmet anlayışı ile bir çok Avrupalı turisti merkezimizde ağırlamak istiyoruz, iyi ağırlanan turistlerin de yakın arkadaş ve akrabaları için de referans olabileceklerini düşünüyorum diyen Özer ; Merkezimiz 24 akademisyenle hizmet veriyor.” dedi.

Diş hekimliği korkularını yendiklerini ve merkezdeki hizmetten çok memnun olduklarını belirten turistler, Avrupa’ya göre daha ucuz ve kaliteli bir tedavi görüyoruz, hem tatil hem de tedavimizi yaptırdığımız için mutluyuz dediler.

Diş Sağlığı Merkezinde yapılan başarılı uygulamalarla, yabancı turistlere Kuşadası’nın diş tedavisi alanında cazibe merkezi haline getirilmesi hedefleniyor. Diş sağlığı hizmetleri arasında implant cerrahisi ve protetik üst yapısı, kök kanal tedavisi, diş beyazlatması ve estetik diş hekimliği tedavileri yer alıyor.

HABER TÜRK'de Yayınlanan Videoyu İzlemek İçin Tıkyalınız
+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN