Üniversitelerarası Kurul Toplantısı Denizli’de Gerçekleşti

11.05.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca ile birlikte 10 Mayıs 2018 tarihinde Pamukkale Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen 244. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı’na katıldı.

Üniversitelerarası Kurul üyesi üniversitelerin rektörlerinin katılımıyla düzenlenen yaklaşık  200 üniversitenin bağlı olduğu Üniversitelerarası Kurul, bu yıl Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın başkanlığında 244. Dönem Toplantısını Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantının açılış programında, piyano dinletisinin ardından İli ve Üniversiteyi tanıtan filmlerin gösterimi yapıldı. Protokol konuşmalarının sonrasında program, 244. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı ile devam etti.