Üniversite ve Milli Eğitim Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

27.09.2016
Vali Ömer Faruk Koçak’ın başkanlığında yapılan üniversite ve milli eğitim güvenlik koordinasyon toplantısı, 21 Eylül 2016 tarihinde Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya Vali Ömer Faruk Koçak’ın yanı sıra Aydın Garnizon Komutanı J.Kd. Albay Halil Şen, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Feti Karsak ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda Aydın’daki üniversite ve milli eğitime bağlı okullar ile Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda güvenlik ile ilgili alınan önlemler ve bundan sonra yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Okullarda terör örgütlerine ve her türlü zararlı alışkanlığa karşı mücadelenin kesintisiz devam edeceği, özellikle yeni kaydolan öğrencileri bu durumlara karşı bilgilendirmenin önemi üzerinde duruldu.