Üniversite-Sanayi İşbirliği Toplantıları Devam Ediyor

12.04.2016
Üniversitemiz Aydın Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ile tarımsal ürün/gıda işleme makineleri konusunda tasarım ve imalat yapan Üçyol Makine Ltd. Şti.’nin temsilcileri, 7 Nisan 2016 tarihinde Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

AİSYEM’in öncülük ettiği toplantıya Aydın MYO Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Erkan Şimşek, Yrd. Doç. Dr. Taner Akbaş ve Üçyol Makine’nin temsilcileri Cihan Üçyol ile Sunay Üçyol katıldı.

Toplantıda, makine tasarımı ve tasarımı yapılan makinenin teknik analizi ile Üniversite-Sanayi işbirliğinin arttırabileceği projelere ilişkin konular konuşuldu.

AİSYEM öncülüğünde gerçekleşen toplantı sonucunda, proje yönetimi ve tasarım/analiz konuları olmak üzere birçok teknik konuda Üniversitemiz ve Üçyol Makine ile işbirliğine gidilmesine yönelik ön protokol imzalandı.