Üniversite Gençlik Buluşması Kapsamında Gençlik ve Bağımlılık Anlatıldı

23.12.2019
Üniversitemiz Germencik Yamantürk Meslek Yüksekokulu (MYO) ile Germencik Müftülüğü tarafından düzenlenen Üniversite Gençlik Buluşması kapsamında ‘Gençlik ve Bağımlılık’ temalı konferans, 18 Aralık 2019 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

İlçe Müftülük Koordinatörü Gazanfer Arslan’ın açılış konuşmasının ardından, Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit’in konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe; Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Germencik Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Bircan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Nacar, Germencik Yamantürk MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Sürmen, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Erdinç Vural, Öğr. Gör. Nergiz Yüksel, İlçe Müftü Vekili Durmuş Ali Gündüzer, ilçe müftülüğü yetkilileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Konferans sonrasında, Germencik Müftülüğü personelince okul bahçesinde verilen yemek ikramı sonrası etkinlik sona erdi.