Üni’li UltrAslanlar Rektörümüzü Ziyaret Etti

23.11.2016
Üniversitemiz öğrencilerinin oluşturduğu UltrAslanlar Topluluğu, 22 Kasım 2016 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Erzincan’ın Tercan İlçesi'ndeki Yeşilyayla, Kalecik ve Oğulveren İlkokullarındaki 56 öğrenciye mont, bot ve kırtasiye yardımı için kampanya başlatan gençler, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret ederek yardım kampanyası hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan gençlerimizin bu tür organizasyonlar düzenlediklerini gördükçe mutlu olduğunu ve sosyal yardımlaşma anlamında faaliyetlerde bulunan öğrencilerimize her türlü kolaylığı sağlayacaklarını söyledi.

Yardım organizasyonu ile köy okullarındaki çocuklara umut ışığı olacak öğrencilerimiz, Üniversitemizde öğrenim gören arkadaşlarından ve Aydın halkından kampanyaya destek olmalarını istedi.  Toplanan yardımlar Aralık ayının 2.haftasında ihtiyaç sahibi okullara ulaştırılacak.