Uluslararası Resim Çalıştayı Sona Erdi

03.05.2017
Uluslararası Kültür Sanat Diyalogları Derneği ve Mehmet Nuri Göçen Vakfı tarafından dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Resim Çalıştayı, 21-29 Nisan 2017 tarihleri arasında Kuşadası’nda gerçekleştirildi.

Yedi ülkeden 19 yabancı, 18 Türk toplamda 37 sanatçının katılımıyla gerçekleşen 4. Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı kapsamında yapılan çalışma ve sergilere,  Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Şükrü Kara, Yrd. Doç. Sinan Şençiçek, Yrd. Doç. Reyhan Demir Bağatır ve Yrd. Doç. Elçin Ünal Öney katıldı.

Çalıştay kapsamında düzenlenen üniversiteler arası resim yarışmasında Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü 4. Sınıf öğrencilerimizden Zehra Büyükyıldız’a “Başarı”, Tuğçe Kutsal’a “Mansiyon” ödüllerini Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Naile Göçen Çukurova verdi.

Çalıştay sürecinde Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencileri serbest zamanlarında, sanatçıların farklı tekniklerdeki çalışmalarını takip etme şansı buldu.