Uluslararası Öğrencilerimiz Kupa Sevincini Rektörümüzle Paylaştı

10.05.2018
Üniversitemizin aktif öğrenci topluluklarından Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı Muawia Hamad, Öğrenci Toplulukları Sekreteri Ali Aktaş ve yabancı uyruklu öğrencilerimiz, 7 Mayıs 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemizde 21 ülkeden 552 uluslararası öğrenciye eğitim imkanı sağladıklarını belirterek “Onlar bizim renklerimiz. Uluslararası öğrencilerimize her zaman desteğimiz tam. Müsabakalarda kazanan takımları tebrik ediyorum.” dedi.

Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı Muawia Hamad, Üniversitemiz Spor Tesislerinde gerçekleştirilen “ADU Dünya Futbol Turnuvası” nın 12 ülke takımının katılımıyla renkli görüntülere sahne olduğunu söyledi. Hamad; “Final müsabakasında Nijerya ve Birleşik Arap Birliği karşı karşıya geldi. Nijerya’nın 7-5 kazandığı maçın ardından öğrencilerimize madalyalarını Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Şavaş Duman verdi.” dedi. Öğrenciler kazandıkları kupayı Rektörümüze takdim ederek kupa sevincini Rektörümüzle paylaştı.