Uluslararası Öğrencilerden Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

10.10.2017
Uluslararası Öğrenci Topluluğunu temsilen bir grup öğrenci, 9 Ekim 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan; uluslararası öğrencilerin rahatı için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyleyerek, “Farklı kıtalardan gelen öğrenciler ile yurdumuzun çeşitli bölgelerinden gelen öğrencilerin kaynaşması, kültür alışverişinde bulunması bizim için büyük bir nimettir.” dedi.

Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı Muawia Hamad; Adnan Menderes Üniversitesinde okuyan yabancı öğrencilerin sorunlarıyla bire bir ilgilenen ve  bugüne kadar gerçekleştirdikleri etkinliklerde desteklerinden mahrum bırakmayan Rektörümüze ve yönetimine teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte yapmak istedikleri projeler ve etkinlikler hakkında kendisine bilgiler verdi.