Uluslararası Göçmenler Günü Dolayısıyla İl Göç İdaresi Üniversitemizi Ziyaret Etti

16.12.2015
Uluslararası Göçmenler Günü farkındalık ziyaretleri kapsamında İl Göç İdaresi Müdürü Soner KOÇ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai TUNCA’yı 15 Aralık 2015 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarete Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai TUNCA’nın yanı sıra İl Göç İdaresi Müdürü Soner KOÇ, Uyum Çalışma Grubu Başkanlığı personeli, Üniversitemiz Uluslararası Öğrenci Ofisi çalışanları ile Güney Afrikalı öğrencilerimiz katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai TUNCA, Uluslararası öğrencilerin ADÜ ailesinin bir parçası olduğunu vurguladığı konuşmasında onların yaşam ve eğitim kalitelerinde gerçekleşecek her türlü iyileştirmenin kendilerini mutlu edeceğini belirterek en iyi şartları oluşturmak için çalıştıklarını ifade etti. İl Göç İdaresi Müdürü Soner KOÇ, uluslararası öğrencilerimiz için her türlü desteğe devam edeceklerini söyledi.