Ülkü Ocakları Başkanından Rektörümüze Ziyaret

25.02.2019
Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan ve yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 21 Şubat 2019 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir; geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş tarafından Aydın Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanan Tayfun Şan’a da yeni görevinde başarılar diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, örf adetlerine bağlı, milletini, vatanını ve devletini seven gençler yetiştirme misyonunu önemsediklerinin altını çizdi.

Rektörümüze yeni görevinin hayırlar getirmesini temenni eden Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan; Türk gençliğinin milli ülküleri benimsemesini sağlayan oluşumların içinde yer alacaklarını söyledi.