Ukrayna Zhytomyr Polytechnic State Üniversitesi, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesini Ziyaret Etti

06.07.2023
Ukrayna Zhytomyr Polytechnic State Üniversitesinden Dr. Arthur Makhno, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesini, Erasmus+KA107 Projesi kapsamında ziyaret etti.

Ziyarete; Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekci, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Turgay Eray, Fakülte Senatörü Doç. Dr. Mustafa Asker, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Ziyarette, Zhytomyr Polytechnic State Üniversitesi Mühendislik Fakültesini tanıtan Dr. Arthur Makhno, fakültede yürütülen akademik çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekan Prof. Dr. İsmail Böğrekci, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi hakkında bilgiler verirken, iş birliğinin geliştirilmesine yönelik neler yapılacağı konusunda görüşmeler gerçekleştirildi. İlerleyen dönemlerde öğrenci değişimleri, ortak proje ve yayınlar ile ilgili çalışmalar yapılması konusunda da Dr. Arthur Makhno ile ortak kararlar alındı.

Toplantı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekci tarafından Dr. Arthur Makhno'ya teşekkür belgesi verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.