Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Üniversitemizdeydi

02.05.2018
Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından organize edilen Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın katılımıyla gerçekleşen söyleşi, 27 Nisan 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda düzenlendi.

Söyleşi öncesi Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret eden Mehmet Üstündağ, Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu, BESYO Müdürü  Prof. Dr. Karacabey, etkinliğin koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Esin Ergin ile BESYO öğretim üyeleri katıldı.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Reşat Kartal’ın üstlendiği, öğrenci ve öğretim üyelerinin sorularıyla sohbet havasında gerçekleşen söyleşide, Üstündağ Türkiye’de düzenlenecek milli maçlardan bir tanesinin Adnan Menderes Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleşeceğinin sözünü vererek Üniversitemizden ayrıldı.