Türkiye Üniversiteler Arası Satranç Şampiyonası Sona Erdi

12.05.2022
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Üniversiteler Arası Satranç Şampiyonası, 11 Mayıs 2022 tarihinde sona erdi.

48 üniversiteden toplam 246 sporcunun katıldığı Türkiye Üniversiteler Arası Satranç Şampiyonası Ödül Törenine; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Aydın, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Ölçücü, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yasin Yıldız, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Turnuva sonunda, genel kategoride Özyeğin Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi ilk 3’de yer aldı. Üniversitemiz ise Yaşar Üniversitesi ile eş puan alarak avaraj sonucu 48 üniversite içerisinde 5. sırada yer aldı.

Turnuvada derece alan tüm sporcuları ve takımları tebrik ederiz.