Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası Sona Erdi

03.06.2022
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası, 2 Haziran 2022 tarihinde sona erdi.

Üniversitemiz Didim Sosyal Tesisleri’nde 17 üniversiteden 30 takımın katılımıyla gerçekleşen şampiyonada, Üniversitemiz kadınlar kategorisinde Türkiye 3.’sü oldu.

Türkiye 3.’sü olan Üniversitemiz takımını tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversitemizin isminin başarılar ile duyurulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencilerin sergilediği performans ve elde ettikleri başarıların mutluluk yaşattığını belirten Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Burçin Ölçücü, sporcuların başarılarının devamını diledi.