Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Türkiye’nin 4. Operatörü Netgsm EGEKAF’24’te Öğrencilerimizle Buluştu

22.02.2024
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda 11 bölgede, Üniversitemizin ve Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren 14 üniversitenin paydaşlığında düzenlenen Ege Kariyer Fuarı (EGEKAF), ikinci gününde de yoğun katılımla gerçekleşmeye devam ediyor.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 22 Şubat 2024 tarihinde Nihat Zeybekci Kongre Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda gerçekleşen Netgsm İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal’ın konuşmacı olarak yer aldığı, “Kolay İş Bulma ve Yüksek Ücretli İş Hayatı İçin Yapılması Gerekenler” konulu söyleşiye katıldı.

Netgsm İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal’ın mezun ve öğrencilere çalışma hayatına ve iş bulma süreçlerine ilişkin bilgiler verdiği etkinlikte, katılımcıların arasından çekilen kura sonucunda 3 öğrenci/mezuna iş imkanı sağlanacağı belirtildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal’a katkılarından dolayı plaket ve hediye takdimi yapıldı

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN