Türkiye İzcilik Federasyonu Aydın İl Temsilciliğinden Rektörümüze Ziyaret

06.04.2018
Türkiye İzcilik Federasyonu Aydın İl Temsilciliği, yardım faaliyetlerine katılan Üniversitemiz öğrencileri ile 4 Nisan 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye İzcilik Federasyonunun Kızılay ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile sınırlarımız içinde ve dışında ihtiyaç sahiplerine gereken her türlü ayni yardımı yaptıklarını dile getiren yetkililer, Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki 8 günlük faaliyetlerinin ardından Rektörümüzü ziyaret ettiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, bölgemizde yaşanan sıkıntılara gösterdikleri hassasiyetlerden dolayı tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür etti.