Türkiye’de İlk Olarak Üniversitemizde Kurulan Borsa Laboratuvarı Meyvesini Verdi

11.05.2018
Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) tarafından desteklenen NMYO-17001 Kodlu “Yatırımcı Profilinin Yatırım Kararlarına Etkisi” isimli ve Türkiye’de alanında ilk laboratuvar olma özelliği taşıyan altyapı projesi, Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Özçağ, Prof. Dr. Sezgin Demir ve Öğr. Gör. Dr. Yasemin Coşkun tarafından faaliyete geçirildi.

Borsa Yarışmalarındaki Başarılarımız Devam Ediyor

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı bahar yarıyılında başlayan proje ile Nazilli Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan finans laboratuvarının meyveleri toplanmaya başlandı. Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Programı öğrencileri, Yüksekokul bünyesindeki borsa laboratuvarını kullanarak Cevahir Başdalan “İşbankası TradeMaster Yarışması”nda 4500 katılımcı arasından 4. olarak büyük bir başarıya imza attı.