‘Türkiye' de İç Mimarlık Mesleği’ Semineri Gerçekleşti

26.04.2021
Üniversitemiz Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen “Türkiye' de İç Mimarlık Mesleği” adlı seminer, 7 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşti.

Seminere, Karacasu Memnune İnci MYO Mimari Restorasyon Bölümü öğrencilerinin yanı sıra farklı okullarda öğrenim gören birçok öğrenci katıldı.

GUSS Design' ın sahibi İç Mimar ve Çevre Tasarımcı Cengiz Durmuş' un sunum yaptığı, Öğr. Gör. Ömer Koyuncu' nun moderatörlüğünü üstlendiği seminerde,  iç mimarlık mesleğinin güncel durumu, mesleğe kamunun bakışı, iç mimarlık mesleği ile farklı disiplinlerin bağlantıları, sektörde yaşanan problemler ve  bu problemlerin aşılmasını sağlayacak çözüm yolları ele alındı.