Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

TÜRKİYE’DE BİLİŞİM VE TEKNOLOJİNİN KALBİ ADÜ’DE ATIYOR

04.02.2016
Üniversitemiz ve İnternet Teknolojileri Derneği’nin (INETD) bu yıl birlikte düzenledikleri 18. Akademik Bilişim Konferansıyla teknoloji ve bilişimin kalbi Türkiye’de 5 Şubat 2016 tarihine kadar ADÜ’de atacak

Üniversitemiz Atatürk Kongre Merkezi’nde 3 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşen kongrenin açılış seremonisinin ardından teknoloji ve bilişim meraklılarına kapılarını açan ‘Akademik Bilişim AB 2016 Fuarı’nda Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN stantları tek tek dolaşarak bilgi aldı. Fuar, 5 Şubat 2016 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

TEKNOLOJİ MERAKLILARI SON TEKNOLOJİ ÜRÜNLERLE BULUŞTU

Akademik Bilişim Konferanslarına 30 Ocak – 5 Şubat 2016 tarihleri arasına kapılarını açan Üniversitemiz, kısa sürede gerçekleştirdiği çalışmalarla üstün organizasyon yeteneğini bir kez daha ortaya koyarken; çok yüksek katılımın gözlendiği ‘ADÜ AB 2016 Bilişim Fuarına’ yüzlerce teknoloji meraklısı son teknoloji ürünler ve üretici firmalarıyla buluştu.

ÜNİVERSİTEMİZDE YAKLAŞIK 5 BİN KİŞİYİ AĞIRLIYORUZ

Akademik Bilişim Konferansı, kurslar ve konferanslar olmak üzere iki boyutta gerçekleşiyor. Akademik, Toplumsal ve Teknik konular olmak üzere 3 ana başlıkta gerçekleşecek konferans boyunca; 17 Seminer, 1 Çalıştay, 1 Forum, 5 Panel ve 282 Özgün Bildiri gerçekleştirilecek. Katılımcılar, eğitmenler, fuar firmaları ve firma çalışanları ile birlikte yaklaşık 5 bin kişiyi üniversitemizde ağırladığımız 18. Akademik Bilişim Konferansı AB 2016, 5 Şubat 2016 tarihinde sona erecek.

TÜRKİYENİN EN BÜYÜK AKADEMİK BİLİŞİM ORGANİZASYONU

Ulusal düzeyde Türkiye’de bilişim anlamında düzenlenen en büyük etkinliğe ev sahipliği yapan Üniversitemiz, proje ortaklarına sağladığı teknik ve sosyal alt yapıyla ülkemizde önemli bir organizasyonu gerçekleştirmenin de mutluluğunu yaşıyor. Ana, Gold, Silver ve Bronz sponsor olarak toplamda 58 firmanın destek verdiği programda Türkiye’nin bilişim ve teknoloji kimliğine önemli katkılar yapılacak.

YÜZLERCE ÜRÜN STANDLARDA MERAKLILARINI BEKLİYOR

Üniversitelerde Elektronik Belge Yönetim Sistemi, Yeni Nesil Replikasyon Yöntemleri, Network & Wi-Fi Çözümleri ve Yeni Trendler, Kablosuz Network Sistemleri, Kablosuz Erişim Teknolojilerinde Yeni Trendler, İleri Saldırı Önleme Teknikleri: DDOS ve Threat Emulation, Akıllı ve Güvenli Şehir Teknolojilerinin Üniversite Kampüslerinde Uygulanması, E-Kimlik ve Hayatımıza Getireceği Yenilikler gibi önemli konularda bilişim hizmetleri sunan firmalar, stantlarında ileri teknoloji ürünü 3D Yazıcılar, interaktif tahtalar, akıllı tahtalar ve ergonomik teknoloji ürünlerini sergiliyor.

Haberin Videosu İçin Tıklayınız...
+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN