Türk Veteriner Hekimleri Birliği, Veteriner Fakültemizi Ziyaret Etti

26.03.2021
Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, 24 Mart 2021 tarihinde Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Kum’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Türk Veteriner Hekimleri Birliği İkinci Başkanı Muhlis Atay, Genel Sekreteri H. Haluk Aşkaroğlu, Aydın Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Şahin, Genel Sekreter Hakan Kaya ve Sayman Hidayet Yaman, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bülent Ulutaş ve Doç. Dr. Göksel Erbaş da bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Kum, bilimsel çalışmalarının yanı sıra bölgenin kalkınması içinde çalışmalara önem verdiklerini ifade etti.

‘Veteriner Hekimlik’ mesleğinin ve eğitiminin ülkemiz açısından öneminin görüşüldüğü ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile sona erdi.