Ramada Resort Wyndham Kuşadası Otel’de gerçekleşen etkinlikte, Öğr. Gör. Okan Umut Şimşek ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Zeytinyağlı Koruk Ekşili Kestaneli İncir Dolması” misafirlere takdim edildi.
Türk mutfağının zenginliklerini ve özgün lezzetlerini ön plana çıkaran bu özel sunum, katılımcılar tarafından beğeni topladı. Söz konusu etkinlik, geleneksel tatların yaşatılması ve tanıtılması noktasında katkı sağlarken Üniversitemiz, kültürel mirasımızın korunması ve gastronomi alanındaki akademik çalışmalara verdiği destekle bu tür organizasyonların devamını hedefliyor.
Üniversitemizde “İş Birliği ve Takım Çalışması” Eğitimi Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemiz, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Kapsamında Aydın ve Muğla’da Öğrencilerle Buluştu
“Eğitimde Yapay Zekâ” Çalıştayı ADÜ’de Gerçekleştirildi
Akademisyenlerimizin Editörlüğünü Yaptığı “Didim’in Öyküsü” Adlı Eser Okuyucularla Buluştu
Aydın MYO Basım ve Yayım Teknolojileri Programı “Portreler ve Mezuniyet Sergisi” Gerçekleştirildi
Üniversitemizde 27 Mayıs ve Sistematik Dezenformasyon Konulu Konferans Gerçekleştirildi
Rektörümüz, Aydın Valisi Yakup Canbolat ve Araştırmacı-Yazar İhsan Aktaş’ı Makamında Ağırladı
Veteriner Hekimliği Eğitiminde Dijital Dönüşüm Projesi Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu