Ramada Resort Wyndham Kuşadası Otel’de gerçekleşen etkinlikte, Öğr. Gör. Okan Umut Şimşek ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Zeytinyağlı Koruk Ekşili Kestaneli İncir Dolması” misafirlere takdim edildi.
Türk mutfağının zenginliklerini ve özgün lezzetlerini ön plana çıkaran bu özel sunum, katılımcılar tarafından beğeni topladı. Söz konusu etkinlik, geleneksel tatların yaşatılması ve tanıtılması noktasında katkı sağlarken Üniversitemiz, kültürel mirasımızın korunması ve gastronomi alanındaki akademik çalışmalara verdiği destekle bu tür organizasyonların devamını hedefliyor.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu