Turizm Öğrencilerimiz Sektör Temsilcileriyle Buluştu

24.02.2016
Turizm ve ilgili sektörlere odaklanan insan kaynakları firması www.turizm-ik.com ekibi, Turizm Fakültesi ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileriyle 22 Şubat 2016 tarihinde Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda buluştu.

Düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak www.turizm-ik.com’un kurucusu ve Genel Müdürü Serkan Pekel ile İnsan Kaynakları Sorumlusu Nurdan Güner katıldı. Etkinlikte Fakülte ve Yüksekokul öğrencilerine stajın önemi, kariyer planlama ve departman seçimi, özgeçmiş hazırlama, mülakat süreci, turizmde kariyer algılamaları ve staj sorunları gibi konular anlatıldı.

Etkinliğin sonunda Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gül Erbay Aslıtürk, www.turizm-ik.com ekibine katkılarından dolayı teşekkür etti.