Turizm Fakültesi Öğrencileri, 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı ve Kongresi'ne Katıldı

12.12.2023
Üniversitemiz Turizm Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanları, 7 Aralık 2023 tarihinde İzmir'de düzenlenen 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı ve Kongresi’ne katıldı.

Aynı mekanda 3 ayrı alanda eşzamanlı olarak düzenlenen TTI İZMİR (Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi), TTI HEALTH (Sağlık Turizmi Fuarı) ve TTI OUTDOOR (Kamp, Karavan, Tekne, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı) standlarını inceleyen öğrenciler; destinasyonların, firmaların ve kamu kuruluşlarının tanıtım faaliyetlerini yerinde inceleme imkanı buldu. Üniversitemiz Turizm Fakültesi bölümlerinden 50 öğrencinin katıldığı etkinlikte öğrencilere; Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tuğrul Ayyıldız ile Öğretim elemanları Doç. Dr. Ahu Yazıcı Ayyıldız, Arş. Gör. Dr. Sibel Kaçar, Arş. Gör. Dr. İsa Deniz, Öğ. Gör. Çimen Atay ve Arş. Gör. Erhan Altun eşlik etti.