Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

TURİZM FAKÜLTESİ KONAKLAMA SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN YÖNETİCİ KONUMUNDAKİ MEZUNLARINI AĞIRLADI

20.04.2016
Turizm Fakültesi, önceki ismiyle Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu mezunu olan öğrencilerinden, Kuşadası'nda yönetici konumunda görev yapan 7 isimle bugünkü öğrencilerini buluşturdu.

Konaklama İşletmeciliği Bölümü Öğretim Elemanı Yrd. Doç. Dr. Ahu Yazıcı Ayyıldız ve Yrd. Doç. Dr. Tuğrul Ayyıldız'ın üstlendiği organizasyon 12 Mart 2016 tarihinde Turizm Fakültesi Konferans Salonu'nda öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Kuşadası'nın seçkin otellerinde departman müdürü olarak görev yapmakta olan Sebahattin Mert, Duygu Yurtçu, Seçkin Özerler, İslam Baltacı, Burçin Usta Özbay, Serkan Yıldırım ve İlker Şafak'la soru cevap şeklinde süren söyleşide ilk olarak 2016 sezonu projeksiyonu ele alındı. Turizm sektörünün içerisinde bulunduğu durgunluğu masaya yatıran konuşmacılar, krizin aşılmasında turizm öğrencileri ve mezunlarına düşen görevlere işaret ettiler.

Söyleşi boyunca konaklama sektörünün nitelikli işgücü ihtiyacı üzerinde özellikle duran konuşmacılar, öğrencilerin sektörle ilgili kaygı ve umutlarını da dinleyerek dünle bugünü karşılaştırarak öğrencilerimize profesyonel önerilerde bulundular. Emekli öğretim üyemiz Prof. Dr. Bahattin Rızaoğlu'nun da bir teşekkür konuşması yaptığı etkinlik, Yrd. Doç. Dr. Tuğrul Ayyıldız tarafından konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edilmesiyle son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN