Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Turizm Fakültesi, Kariyer Günü Etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı

26.02.2024
Önümüzdeki turizm sezonu için turizm öğrencilerini sektör profesyonelleriyle buluşturan Kariyer Günü Etkinliği, 21 Şubat 2024 tarihinde Turizm Fakültesinde gerçekleşti.

Mezunlar Derneği ATİOYOMED ile ortaklaşa düzenlenen etkinliğe; Aydın, İzmir, Muğla ve Antalya başta olmak üzere çok sayıda şehirden konaklama, seyahat, kruvaziyer, animasyon ve yurt dışı danışmanlık alanlarında faaliyet gösteren 100'e yakın kuruluş katıldı. Binden fazla lisans ve yüzden fazla lisansüstü öğrenciye sahip olan Turizm Fakültesi ile Davutlar Meslek Yüksekokulu, Didim Meslek Yüksekokulu ve Karacasu Meslek Yüksekokulu turizm öğrencileri de etkinlikte yer aldı.

Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Ramazan Haykıran, Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan, Turizm Fakültesi öğretim elemanları ve idari personeli, Davutlar MYO Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel, Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Muhammet Nimet Çavuş, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin Polat ve Karacasu MYO Dr. Öğr. Üyesi İsmail Mert Özdemir de öğrencileriyle birlikte etkinliğe katıldı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN