Turizm Fakültemizde “Genç TEMA” Rüzgarı

28.03.2017
TEMA Vakfı ve üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllü Genç TEMA üyeleri işbirliği ile düzenlenen Genç TEMA faaliyetleri, 21-23 Mart 2017 tarihleri arasında Üniversitemiz Turizm Fakültesinde gerçekleşti.

Etkinliğe, TEMA Vakfı Kuşadası Sorumlusu Nimet Demir, TEMA Vakfı Kuşadası Sorumlu Yardımcıları Yiğit Girgin ve Hatice Altınışık, Fakültemiz akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Turizm Fakültesi öğrencilerimiz Cansu Ünsal ve Ahmet Güneş’in önderliğinde 3 gün boyunca gerçekleşen etkinliğin birinci gününde, Genç TEMA üyeleri kurdukları stantta fakülte öğrencilerimizi kendi aralarına davet ederek TEMA Vakfı hakkında bilgilendirdi. Etkinliğin ikinci gününde ise 22 Mart Dünya Su Günü’nü unutmayan Genç TEMA üyeleri, suyun hayatımızdaki önemine dikkat çekerek öğrencilerimize duyarlı olmaları çağrısında bulundu.  Etkinliğin son günü kampüs alanında fidan dikimi ve çevre temizliği ile sona erdi.