Didim MYO Aşçılık Programı Öğr. Gör. Şef Mehmet Taş tarafından verilen eğitimde, ‘’Mutfakta Ar-Ge’’ konusu işlendi. Protokol kapsamında belediye personeline yönelik olarak verilmeye başlanan mesleki eğitimin ikinci aşamasında; mutfakta yaratıcılık modelinin etkin tablosunda yer alan ’Kültür’, ‘Estetik’, ‘Teknoloji’, ‘Ürün’, ‘Servis’, ‘Yönetim’ ve ‘İnovasyon’ konularına değinildi.
Üniversitemizde Akreditasyon Süreci Kapsamında Çalışmalar Devam Ediyor
Çevre Sağlığı Ana Bilim Dalı Tarafından Çevre Okuryazarlığı Eğitimleri Verildi
Akademisyenlerimizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
Öğrencimiz, Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda 54 Kiloda Türkiye Şampiyonu Oldu
Eaquals’dan Yabancı Diller Yüksekokuluna Akreditasyon Danışmanlık Ziyareti
Öğrencimiz Erkan Ergen, Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Üçüncüsü Oldu
Rektörümüz, Aydın Ticaret Borsası’nın Düzenlediği Coğrafi İşaret Belge Takdim Töreni’ne Katıldı
Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası’na ADÜ Damgası
ADÜ, THE WUR 2025 by Subject’te Uluslararası Başarısıyla Gururlandırdı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu